Invitation til Christmas Show 2015

Selvom solen i dag skinner fra en skyfri himmel, og der stadig er marker med både korn og halm, kommer vi ikke uden om, at sommeren er slut og det er tid til at rykke arrangementerne indendørs.UtFa6julehest

Lørdag den 28. november afholdes traditionen tro “M & M Foal & Youngstock Christmas Show”. Og igen i år afholdes showet på ”Team Cabe” Ejlstrupvej 120, 4100 Ringsted.

Lige som sidste år er showet for alle ungdyr, dvs. til og med 4 års. Der er også mulighed for at stille med en ungdyrs-samling.

Showet vil være en god lejlighed til at mødes på tværs af racerne og til at fremvise de unge ponyer og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange har lyst til at deltage og være med til at gøre arrangementet til en dejlig afslutning på Showsæsonen.  Læs hele invitationen her: http://mountainandmoorland.dk/aktiviteter/m-m-foal-youngstock-christmas-show/

Da der går rygter om at julemanden igen i år vil komme på besøg, vil det være super lækkert hvis de af Jer, der kommer med børn, vil give en melding om hvor mange børn I har med, –  også Jer, der tænker at komme som tilskuere. Send gerne en mail til thorshoj@live.dk med det antal børn, som I forventer at have med.