Mountain & Moorland Wintershow

AFLYSNING

Kære alle, – og specielt alle udstillere til M&Ms Wintershow.

Vi har, som alle andre, fulgt situationen omkring COVID-19, og med de sidste udmeldinger fra Statsministeriet ser vi desværre ingen anden fornuftig udvej end at aflyse Wintershowet.

Der bliver sendt mail ud til alle deltagere angående refundering af tilmeldegebyret.

En rigtig ærgerlig start på vores 10-års jubilæum.

7/2 2020:

Vi må nu lukke for flere tilmeldinger til M&Ms Wintershow d. 14. marts. Nåede du ikke at tilmelde, er det muligt at komme på venteliste.

Vi siger tak for den utrolig flotte opbakning til showet, og glæder os til at se en masse dejlige ponyer.

22/1 2020:

Vi må desværre nu melde alle bokse optaget. Det er muligt at blive skrevet på venteliste, men vi tør ikke love noget.

20/1 2020:

Ups, så må vi desværre allerede melde alt udsolgt af pladser til de engelske rideklasser. Vi er super glade over den store interesse der er for de engelske klasser, og super ærgerlige over, at der tidsmæssigt ikke er plads til flere. Vi har oprettet en venteliste, så nåede du ikke at melde til, så sendt alligevel en tilmelding afsted, men vent med betalingen, til vi melder tilbage om der er plads i den endelige tidsplan.

Vi har fået også allerede fået dejlig mange tilmeldinger til eksteriørbedømmelserne, men der er da heldigvis stadig plads til flere.

Med hensyn til bokse, så satser vi som altid på, at rejsestalden kan komme op, men hvis vejret driller, er nødløsningen den gamle rideskolestald, og der er desværre ikke så mange bokse. De sidste bestillinger, som vi har modtaget på bokse, er derfor noteret med forbehold for vejret.

Lørdag d. 14. marts 2020 inviterer ”Mountain & Moorland Denmark” til Winter Show på Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted.

Dommerne Mrs. Anna Stevens og Mr. Robert Parker-Jones fra the National Pony Society er uddannet og godkendt til at dømme samtlige M&M-racer.

Showet er åbent for hopper, hingste og vallakker af racerne New Forest, Highland, Dartmoor, Exmoor, Connemara, Dales, Fell, Welsh og Shetland. Ponyer fra vores nabolande er også velkomne.

Der kræves ikke medlemskab af Mountain & Moorland Denmark for at deltage, dog får medlemmer 10 % rabat på tilmeldingsgebyret.

Alle dyr skal være stambogsførte i henhold til racens egne krav.

For racer, der registrerer under SEGES Heste, skal ponyen være registreret i ”HesteData” med fuldt afstamningsgitter.

Part Bred ponyer kan deltage, såfremt de kan godkendes af den tilhørende danske avlsforening og er registreret som sådan i HesteData på tilmeldingstidspunktet.

For ponyer, der er registreret i udlandet, vedlægges en kopi af de originale registreringspapirer.

For 4-års og ældre hingste, som ikke er dansk kårede, skal dokumentation for licens/avlsgodkendelse/kåring vedlægges.

Der lægges op til en hyggelig og sjov dag i selskab med vores dejlige ponyer.

Generelle regler, tips og gode råd findes i menuen under punktet “Fremvisning”

Der er mulighed for at deltage i følgende klasser:

”Eksteriør-bedømmelse”.

Her gives en bedømmelse af ponyens udseende i forhold til racebeskrivelsen.

Der gives point for: Type, bygning, lemmer, skridt og trav. Der kan max opnås 10 point i hver kategori. Alle 1. + 2. placerede i hver klasse, ponyer med min 40 point i totalsum og ponyer udtaget af dommeren på et ”wildcard” går videre til ”Bedste Junior/Senior/Veteran”, og her fra går alle 1. + 2. placerede videre til ”Best In Hand”. De to bedst placerede ponyer af hver race i junior/senior/veteran championatet går videre til ”Bedst i Racen”. Endelig udpeges en ”Bedste Vinterpels”. Der vil være sløjfer til alle deltagere.

2-års og ældre hingste skal fremvises med bid samt have påsat et hingstemærke på begge sider af trensen. Fremvisere af disse hingste skal være fyldt 15 år. Børn under 7 år må kun komme i showringen med voksen ledsager og med kort sikkerhedsline i ponyen. Da det er et vintershow, er det ikke tilladt at vaske ponyerne, dog kan vask af hale, man og ben accepteres. Der mønstres på engelsk vis, såfremt pladsen tillader det. Det tilstræbes, at der er min. 3 dyr i hver klasse.

”Afkomsamling”. For at deltage i klassen skal du samle mindst 3 dyr efter enten samme hoppe eller samme hingst. Ponyerne vises i skridt og trav. Ponyerne skal i forvejen være tilmeldt den individuelle bedømmelse. Samlingen beskrives som en helhed, og der vil selvfølgelig være rosetter til alle.

”Rideklasser”. Vi vil meget gerne imødekomme ønskerne om engelske rideklasser for de lidt ældre ponyer. Der kan blive tale om Leading Rein (ryttere 3 -9 år), First Ridden børn (til og med 15 år), Novice Ridden (rutinerede ryttere på urutinerede ponyer) samt Open Ridden.

Bokse. Det er muligt, at leje bokse i et begrænset omfang, – der plejer dog at være nok bokse til de, der ønsker det.

Der modtages meget gerne ærespræmier. Alle ærespræmiegivere vil blive nævnt såvel i katalog som på hjemmesiden. Tilsagn kan gives på tilmeldingsblanketten eller direkte til Mette Thorshøj: thorshoj@live.dk  

Ca. 1 uge før kan kataloget med vejledende tidsplan downloades hjemmesiden. Det vil være muligt at købe enkelte kataloger i sekretariatet

Der lukkes for tilmeldingerne ved 75 ponyer til eksteriørbedømmelse og 20 ekvipager til rideklasserne, dog senest søndag d. 16. februar 2020.Efter denne dato kan der kun tilmeldes til dobbelt deltagergebyr og kun hvis der stadig er ledige pladser.

Med venlig hilsen ”Mountain and Moorland Denmark”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.