Mountain & Moorland Wintershow

AFLYST PGA VEJRSITUATIONEN I ENGLAND

Invitationen kan hentes her i PDF: Invitation_Wintershow 2018

Tilmeldingsblanket hentes her i WORD: Tilmeldingsblanket_Wintershow 2018

eller i PDF : Tilmeldingsblanket_Wintershow 2018

Tilmelding til rideklasser i WORD: Tilmelding-rideklasser_Wintershow-2018

eller i PDF : Tilmelding-rideklasser_Wintershow-2018

Katalog Wintershow 2018

Lørdag d. 3. marts 2018

”Mountain & Moorland Denmark” inviterer til Winter Show på Team Cabe, Ejlstrupvej 120, 4100 Ringsted. Der lægges op til en hyggelig dag, hvor man mødes på tværs af Mountain & Moorland-racerne. Dommerne Mrs. Sheila Brooks og Mr. Julian Walters fra the National Pony Society er uddannet og godkendt til at dømme samtlige M&M-racer.

Showet er åbent for hopper, hingste og vallakker i alle aldre af racerne New Forest, Highland, Dartmoor, Exmoor, Connemara, Dales, Fell, Welsh og Shetland. Alle dyr skal være stambogsførte i henhold til racens egne krav. For racer, der registrerer under SEGES Heste, skal ponyen være registreret i ”HesteData” med fuldt afstamningsgitter. Part Bred ponyer kan dog deltage, såfremt de kan godkendes af den tilhørende danske avlsforening og er registreret som sådan i HesteData på tilmeldingstidspunktet. For ponyer, der er registreret i udlandet, vedlægges en kopi af de originale registreringspapirer. For 4-års og ældre hingste, som ikke er dansk kårede, skal dokumentation for licens/avlsgodkendelse/kåring vedlægges.

Der er mulighed for at deltage i følgende klasser:

”Eksteriør-bedømmelse”. Der gives der point for type, bygning (rammer), fundament, bevægelse i skridt og bevægelse i trav. De 2 bedste dyr i hver klasse, alle dyr med min. 40 point samt ponyer udtaget af dommeren på et ”wildcard” er kvalificeret til at deltage i championaterne. Der bliver afholdt 3 championater: bedste junior (1 – 4 år), bedste senior (5 – 16 år) og bedste veteran (17 år og derover). Nummer 1 og 2 i disse championater går videre til kampen om „Best in Show“. Derudover går de 2 bedst placerede af hver race i hvert af championaterne videre til konkurrencen om ”Bedst i racen”. Endelig udpeges en ”Bedste Vinterpels”. Der vil være sløjfer til alle deltagere.

2-års og ældre hingste skal fremvises med bid. Fremvisere af disse hingste skal være fyldt 15 år. Børn under 7 år må kun komme i showringen med voksen ledsager og med kort sikkerhedsline i ponyen. Da det er et vintershow, er det ikke tilladt at vaske ponyerne, dog kan vask af hale, man og ben accepteres. Der mønstres på engelsk vis, såfremt pladsen tillader det. Det tilstræbes, at der er min. 3 dyr i hver klasse.

”Afkomsamling”. For at deltage i klassen skal du samle mindst 3 dyr efter enten samme hoppe eller samme hingst. Ponyerne vises i skridt og trav. Ponyerne skal i forvejen være tilmeldt den individuelle bedømmelse. Samlingen beskrives som en helhed, og der vil selvfølgelig være rosetter til alle.

”Rideklasser”. Hvis det kan lade sig gøre tidsmæssigt vil vi meget gerne imødekomme ønskerne om engelske rideklasser. Der kan blive tale om Leading Rein, First Ridden junior/senior og Open Ridden. Endelig besked om rideklasserne vil blive givet efter tilmeldingsfristen for eksteriørklasserne den 4. februar 2018, og tilmeldingsfristen vil blive meget kort, så hold øje med hjemmeside/Facebook.

Bokse. Det er muligt, at leje bokse i et begrænset omfang, – der plejer dog at være nok bokse til de, der ønsker det.

Der modtages meget gerne ærespræmier. Alle ærespræmiegivere vil blive nævnt såvel i katalog som på hjemmesiden. Tilsagn kan gives på tilmeldingsblanketten eller direkte til Mette Thorshøj: thorshoj@live.dk

Ca. 1 uge før kan kataloget med vejledende tidsplan downloades hjemmesiden. Det vil være muligt at købe enkelte kataloger i sekretariatet

Der kræves ikke medlemskab af Mountain & Moorland Denmark for at deltage, men medlemmer får 10 % rabat på tilmeldingsgebyret.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 4. februar 2018.

 

Med venlig hilsen og på gensyn

                       ”Mountain & Moorland, Denmark”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.