Mountain & Moorland Wintershow

Kære M&M entusiaster.

Der er nu åbent for tilmeldinger til årets første show, M&M Wintershow lørdag den 5. marts 2022 på Team Cabe ved Ringsted.

Showet er en god lejlighed til at mødes på tværs af racerne og til at fremvise ponyerne i deres bedste vinterpragt, og ligesom de foregående år er showet åbent for hopper, hingste og vallakker i alle aldre.

Dommerne er Mrs. Madelaine Beckman og Mr. Stein Langørgen fra ”National Pony Society”.

Vi ser frem til at byde velkommen til såvel nye som gamle udstillere.

Der lukkes for tilmeldingerne ved 75 ponyer til eksteriørbedømmelse og 20 ekvipager til rideklasserne, dog senest søndag d. 13. februar 2022. Efter denne dato kan der kun tilmeldes til dobbelt deltagergebyr og kun hvis der stadig er ledige pladser.

Vi har desværre været nødsaget til at hæve vores priser lidt, på grund af stigende omkostninger.

Flere informationer vil løbende blive lagt såvel på hjemmeside som på Facebook.

19/1 2022: Alle de bokse, som vi er sikre på at have til rådighed, er desværre allerede optaget. Jeg håber, at vejret bliver godt, så rejsestalden kan sættes op, for så er der plads til alle.

19/1 2022: Så er allerede fyldt op i rideklasserne. Fantastisk flot interesse der er for de engelske rideklasser, vi glæder os til sommer, hvor vi ikke behøver sætte brgrænsninger. Jeg opretter en venteliste, i tildefælde af, at der skulle blive plads i tidsplanen til et par ekstra ekvipager.

27/2 2022: Så er der endelig et katalog klar til på lørdag – god læselyst 🙂 Vi ses

Hent den fulde invitation samt tilmeldingsblanketten herunder: