M&M Wintershow 2024 – resultater

Så er showsæson 2024 skudt i gang med en dejlig lørdag på Askov Ridecenter. Super dejligt sted med et skønt lyst og lækkert nyt ridehus, – og med en bund, som var perfekt at løbe i for både ponyer og handlere. En stor tak til Harriet Nielsen og hele teamet bag for at sørge godt for os dagen igennem, vi følte os meget velkomne.

Vores dommer fra The National Pony Society, Mrs. Carolyn Whiteley skal også have en kæmpe stor tak for igen at tage turen til Danmark. Senere i år skal hun sammen med Ms. Debbie Spears, som også tidlige har dømt ved vores shows, dømme på Royal International Horse Show.

Også tak til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier, som er med til at gøre dagen ekstra festlig, tak til tilskuerne for den super hyggelige stemning, og ikke mindst tak til alle udstillerne, som stillede op med deres pragtfulde vinterpelsede ponyer og godt humør – uden ponyer, intet show.

Et stort til lykke skal selvfølgelig også lyde til alle vinderne. Oversigt oversamtlige championater samt alle resultater kan ses herunder, men er også lagt op under ”Resultater 2024”. http://mountainandmoorland.dk/aktiviteter/resultater-og-bedommelser-fra-tidligere-arrangementer/resultater-2024/