Resultater fra M&Ms på Store Hestedag 2015

DSC_0198

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag.  Som dommer havde vi Mrs. Carolyn Whiteley fra The National Pony Society. Ligesom sidste år havde vi valgt kun at slå brugsklasser op om søndagen, og igen i år fordobledes antallet af tilmeldte ekvipager i forhold til det foregående år. Dejligt at se, hvor stadig flere får øjnene op for de engelske klasser. Blandt de mange dygtige ekvipager valgte Mrs. Whiteley Welsh Cob hingsten Kildegaards Sir Robert redet af Lise Svan og som reserve Emma Blauenfeldt Lebeck med Cain v. Gelre, en kun 6 år gammel shetlandsvallak, i de lange liner.

De samlede resultater kan downloades her, men kan selvfølgelig også findes på under “Resultater 2015“. 

Desværre var vores ellers trofaste fotograf forhindret, så vi har selv forsøgt os ud i fotograferingens svære kunst. Det er ikke helt nemt, men der er da kommet flere gode billeder ud af det. Der bliver lagt lidt op på facebooksiden, men flere vil komme i galleriet på hjemmesiden, når billederne er sorteret og redigeret.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde af Mrs. Whiteleys store ekspertise, idet hun lørdag dømte Connemara og New Forest, foruden konkurrencen om ”Dagens Hest” sammen med Martin Bloch.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores engelske dommer, Mrs. Carolyn Whiteley og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.