M & M Foal & Youngstock Christmas Show

puntegroent-med-roed-sloejfe_01

GODT NYT OM BOKSE til Christmas Show

Team Cabe har lovet, at rejsestalden først bliver taget ned EFTER Christmas Show, – så vil der være bokse ikke kun til alle på venteliste, men også til et par ponyer mere. Pt er der 2 ledige bokse tilbage.

Lørdag d. 27. november 2021 inviterer ”Mountain & Moorland Denmark” til Foal & Youngstock Christmas Show på Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted. Der lægges op til en hyggelig dag, hvor man mødes på tværs af racerne og fremviser de unge ponyer, som en dejlig afslutning på Showsæsonen. Dommerne Mrs. Carolyn Whiteley og Mr. Russel Sutcliffe fra the National Pony Society er uddannet og godkendt til at dømme samtlige M&M-racer.

Showet er åbent for føl og ungdyr til og med 4 år (hopper, hingste og vallakker) af racerne New Forest, Highland, Dartmoor, Exmoor, Connemara, Dales, Fell, Welsh og Shetland. Alle dyr skal være stambogsførte i henhold til racens egne krav. For racer, der registrerer under SEGES Heste, skal ponyen være registreret i ”HesteData” med fuldt afstamningsgitter. Part Bred ponyer kan dog deltage, hvis de kan godkendes af den tilhørende danske avlsforening og er registreret som sådan i HesteData på tilmeldingstidspunktet. For ponyer, der er registreret i udlandet, vedlægges en kopi af de originale registreringspapirer. For 4-års hingste, som ikke er dansk kårede, skal dokumentation for licens/avlsgodkendelse/kåring vedlægges.

Der er mulighed for at deltage i følgende klasser:

”Eksteriør-bedømmelse”. Der gives der point for type, bygning (rammer), fundament, bevægelse i skridt og bevægelse i trav. De 2 bedste dyr i hver klasse og alle dyr med min. 40 point, samt ponyer udtaget af dommeren på et ”wildcard” er kvalificeret til at deltage i finalerne. Afhængig af antallet af deltagere vil der blive en finale for hver årgang. De 2 bedste i hver årgangs-finale går videre til kampen om ”Best In Show”. Der vil være sløjfer til alle deltagere.

Føl fremvises uden hoppen. Der vil være en piskefører til hjælp i følklasserne, mens piskefører ikke er tilladt i de øvrige klasser. 2-års og ældre hingste skal fremvises med bid. Fremvisere af disse hingste skal være fyldt 15 år. Børn under 7 år må kun komme i showringen med voksen ledsager og med kort sikkerhedsline i ponyen. Da det er sent på året, er det ikke tilladt at vaske ponyerne, dog kan vask af hale, man og ben accepteres. Der mønstres på engelsk vis, hvis pladsen tillader det. Det tilstræbes, at der er min. 3 dyr i hver klasse.

”Youngstock Collection”. For at deltage i klassen skal du samle mindst 3 ungdyr (0 – 4 år) efter enten samme hoppe eller samme hingst. Ponyerne vises i skridt og trav. Ponyerne skal i forvejen være tilmeldt den individuelle bedømmelse. Samlingen beskrives som en helhed, og der vil selvfølgelig være rosetter til alle.

”Rideklasser”. Vi vil meget gerne imødekomme ønskerne om engelske rideklasser for de lidt ældre ponyer. Der kan blive tale om Leading Rein (ryttere 3 -9 år), First Ridden børn (til og med 15 år), Novice Ridden (rutinerede ryttere på urutinerede ponyer) samt Open Ridden.

Bokse. Det er muligt at leje bokse i et begrænset omfang. Se nærmere info på tilmeldingsblanketten.

Der modtages meget gerne ærespræmier. Alle ærespræmiegivere vil blive nævnt såvel i katalog som på hjemmesiden. Tilsagn kan gives på tilmeldingsblanketten eller direkte til Andreas Schou Møller: andreas.schou4900@gmail.com

Ca. 1 uge før kan kataloget med vejledende tidsplan downloades hjemmesiden. Det vil være muligt at købe enkelte kataloger i sekretariatet.

Der kræves ikke medlemskab af Mountain & Moorland Denmark for at deltage, men medlemmer får rabat på tilmeldingsgebyret.

Der lukkes for tilmeldingerne ved 75 ponyer til eksteriørbedømmelse og 20 ekvipager til rideklasserne, dog senest søndag d. 7. november 2021.

Efter denne dato kan der kun tilmeldes til dobbelt deltagergebyr og kun hvis der stadig er ledige pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.