Forstå din bedømmelse

M&M generalforsamling og kursus holder flyttedag.

Tilslutningen til generalforsamling og efterfølgende kursus er så stor, at det blev lidt knebent med pladsen hos Stutteri Dankirkeby i Bringstrup. Derfor flytter vi til Dankirkebys filial på Hestehavegård i Ågerup. Den nye adresse er Ågerupvej 88, 4140 Borup.

Vi glæder os meget til at se jer på næste lørdag d. 17. februar.

Thelwell Cartoons by kind permission by the Thelwell Estate www.thelwell.org.uk

Har du lyst til at være dommersekretær for Mountain and Moorland Denmark, være med i ringen, hvor bedømmelserne foretages og dermed lære mere om vores dejlige ponyer, eller vil du ”bare” gerne forstå din bedømmelse? Så er du meget, meget velkommen til at deltage i et lille kursus lørdag den 17. februar 2024 klokken 13.

Da vi i bruger dommere fra The National Pony Society, vil bedømmelserne ofte være skrevet på engelsk. På kurset vil de forskellige eksteriørbetegnelser blive gennemgået såvel på dansk som på engelsk, ligesom de gængse udtryk og vendinger. Karakterskalaen vil vi selvfølgelig også se nærmere på.

Kurset vil blive afholdt på Stutteri Dankirkeby, Bringstrupvej 90, 4100 Ringsted. Varighed: ca. 2½ time. Instruktør: Anette Thorshøj.

Kurset er åbent for alle interesserede, og M&M vil sørge for kaffe og kage.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 4. februar 2024 til Kerstin Berglind på mail: kerstin@berglind.pe