M&M Wintershow 2023 – resultater

Best in Hand – Foto: Rebecca Thers.

En længe ventet  start på showsæsonen. Holbæk Rideklub var fyldt med dejlige ponyer og glade mennesker lige fra meget tidligt lørdag morgen. Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen for en vellykket dag. Tak til dommer Mr. Malcolm Fry fra The National Pony Society, tak til de uundværlige hjælpere, tak til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier, tak til tilskuerne for den super hyggelige stemning, og ikke mindst tak til alle udstillerne, som stillede op med deres pragtfulde vinterpelsede ponyer og godt humør – uden ponyer, intet show.

Et stort til lykke skal selvfølgelig også lyde til alle vinderne. Oversigt oversamtlige championater samt alle resultater er lagt op her på hjemmesiden under ”Resultater 2023”.

Ridden Champions – foto: Mette Thorshøj
Junior – in Hand – Champions. Foto: Rebecca Thers
Senior – in Hand – Champions. Foto: Rebecca Thers.

Vi nåede desværre ikke også at få et billede af begge vores veteran-Champions, men her er dog et af ELMHOLTS ATILA, som blev Veteran-Champion samt reserve-reserve-in Hand Champion. Reserve-veteran Champion GÆRSHØJ CHAREAUN kan ses på fotoet af Ridden Champs, hvor han også opnåede reserve-titlen.

Trods ihærdige anstrengelse såvel fra dommer som fra publikum, lykkedes det ikke, at få Atila til at smile. Foto: Rebecca Thers.

Tak til Holbæk Rideklub for en super forplejning.