Husk tilmelding til Christmas Show

Husk at det er på søndag den 23. oktober, der er tilmeldingsfrist for M&M Foal & Youngstock Christmas Show. Så hvis I ikke allerede har tilmeldt, er det nu I skal beslutte jer til, hvilke af jeres dejlige ungdyr, der skal en tur i byen.

Årets dommer er Mrs. Gillian McMurray, som foruden NPS-dommer blandt andet også racedommer i the Highland Pony Society, – hvor hun i øvrigt også er President. Mrs. McMurray avler selv Highland ponyer under præfixet ”Trailtrow”.

Hvis det kan lade sig gøre tidsmæssigt, vil vi meget gerne imødekomme ønskerne om engelske rideklasser for de lidt ældre ponyer, – endelig besked herom efter tilmeldingsfristen for eksteriørklasserne.

 

Jeg vil også minde om foredraget om avl Jørgen Finderup, som Helle ”Tusindfryd” har inviteret M&Ms medlemmer med til. Foredraget er den 13/11 2016 og afholdes på Landbrugsskolen Sjælland ved Roskilde. Tilmelding senest 1/11 foretages ved indbetaling af 200 kr./person til Helle Kjersgaard / Stutteri Tusindfryd via Mobilepay til 60881441. Husk at angive navnene på samtlige deltagere. Deltagelse kræver medlemskab af enten Shetlandsforeningen eller af M&M.

UtFa6julehest