Foredrag ved Jørgen Finderup

Søndag den 13. november 2016 kl. 9.30-17.00

Jørgen Finderup er konsulent i hesterådgivningen hos SEGES, med speciale indenfor avl, brugsafprøvninger,
eksteriørvurdering, praktisk hestehold og dyrskuer. Og tilligemed en fantastisk underholdende foredragsholder.

Emnet omhandler avl og tilknyttede emner. Under kurset vil vi bruge et par timer i ridehus, hvor vi vil se på flere af de oprindelige engelske/skotske hesteracer.

Vi starter kurset på adressen Ledreborg Alle 42, 4000 Roskilde (ligger tæt på afkørslen ved Ringstedvej).

Prisen for deltagelse i kurset er 200 kr. Det dækker leje af faciliteter samt forplejning: Morgenmad inkl. 1 rundstykke og pålæg, 3 stk. smørrebrød til frokost samt eftermiddagskage med kaffe. I prisen indgår ikke drikkevarer til frokost. Tilmelding kan udelukkende ske ved betaling til Helle Kjersgaard / Stutteri Tusindfryd via Mobilepay til 60881441. Husk at angive navnene på samtlige deltagere.

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Mountain & Moorland, Denmark samt medlemmer af Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark. Kunne du tænke dig at være med? Hvis ja, så skal du sørge for at dit medlemskab af minimum en af foreningerne er gyldigt forud for tilmelding! Kommer der overskud ifm. arrangementet vil det blive brugt til indkøb af drikkevarer mm under kurset.

Tilmelding ER bindende – så refundering af betaling vil ikke ske, men skulle du blive forhindret i at deltage er du velkommen til at sende en anden i.s.f. (men send en sms til Helle om det på 60881441).

Aller sidste frist for tilmelding er d. 1. november 2016.

Da vi gerne vil have så mange af M&M-racerne at se på under den praktiske gennemgang, håber vi på, at nogle af vores medlemmer har lyst til at medbringe en pony. Der vil være bokse til ponyerne på adressen Ledreborg Alle 48, hvor også ridehuset er. Send en besked til Kerstin Berglind, – mail berglind.jessen@tdcadsl.dk eller besked via facebook, hvis du er interesseret.

Vi håber at se rigtigt mange af jer til arrangementet.

Mange hilsner

Helle Kjersgaard, ”Stutteri Tusindfryd” og ”Mountain & Moorland, Denmark”

 

PS. Helle Kjersgaard vandt foredraget ved en af SEGES konsulenter i en konkurrence på Facebook i foråret, og har inviteret M&Ms medlemmer med. Er du ikke allerede medlem, kan du sagtens nå det endnu. Det koster kun 100 kr. om året, og som medlem sparer du desuden 10 % på tilmeldingsgebyret, når du tilmelder til shows.