Resultater fra M&M på Store Hestedag 2016

Det blev den vådeste søndag, vi endnu har haft på Store hestedag. En rigtig stor tak skal derfor yde til alle jer, som trodsede vejrguderne og var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark.  Og en rigtig stor tak til vores dommer Mrs. Rachel Bown fra The National Pony Society, som med dags varsel trådte til, da vores oprindelige dommer blev forhindret i sidste øjeblik. Det er dejligt at se, at stadig flere får øjnene op for de engelske klasser, næsten 50 ”starter” nåede vi op på i år, hvilket vi nok må erkende er det maksimale antal deltagere vi kan nå på en dag.

Lise Svan med Welsh Cob hingsten Kildegaards Sir Robert gentog succesen fra sidste år og tog Supreme Performance titlen, mens den dejlige connemarahoppe Mørkhøjs Minnie M med Ritt Nygaard i sadlen blev reserve. Desuden valgte dommeren at uddele en speciel Award til Nina Llillelund Hjorth, som kørte med shetlandsponyen Dotzauers Frederik.

De samlede resultater kan downloades her resultater_M&M-store Hestedag 2016, men kan selvfølgelig også findes på under “Resultater 2016”

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning selvom vi vist alle blev temmelig våde inden dagen var omme. En stor tak skal selvfølgelig også lyde til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.

regnvejr