Resultater fra M&M på Store Hestedag 2014

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag.  22.775 personer besøgte Store Hestedag i løbet af weekenden, så et bedre udstillingsvindue for vores dejlige ponyer kan man ikke ønske sig. Som dommer havde vi i år Mrs. Linda Impey fra The National Pony Society. Vi havde valgt i år kun at slå brugsklasser op om søndagen, så derfor var det ekstra glædeligt at vi på denne ene dag havde flere tilmeldte ekvipager end sidste år.  Det var en fornøjelse at se så mange af M&M-racerne samlet. Blandt de mange dygtige ekvipager valgte Mrs. Impey den 6 år gamle Shetlandshingst Thorshøjs Trym kørt af Pernille Sandø til Best Performance Champion med Anna Rasmussens flotte 2-spand bestående af 2 sorte Welsh Mountain ponyer, Dorthealyst Poppy og Dorthealyst Derek som reserve.

De samlede resultater kan downloades her: Resultater-M&M på St.Hestedag 2014, men kan selvfølgelig også findes på underResultater 2014“.

Som sædvanlig var Joan super aktiv bag kameraet, – der er mange billeder, som skal sorteres, så hav tålmodighed, de skal nok komme.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde af Mrs. Impeys store ekspertise, idet hun både lørdag og søndag dømte Shetland og Welsh ponyerne, foruden konkurrencen om ”Dagens Hest” om lørdagen sammen med Martin Bloch.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores engelske dommer, Mrs. Linda Impey og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier og den flotte banedekoration.