Resultater fra M&M Christmas Show 2021

BIS & reserve M&M Christmas Show 2021

Så blev der sat punktum for denne desværre meget korte showsæson med Mountain & Moorland Foal & Youngstock Christmas Show. Ridehuset på Team Cabe blev fyldt med dejlige ponyer og glade mennesker lige fra morgenstunden. Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen for en hyggelig dag. Tak til dommerne Ms. Carolyn Whiteley og Mr. Russell Sutcliffe fra The National Pony Society, tak til alle hjælperne, som er fuldstændig uundværlige, tak til tilskuerne for den super gode stemning, og ikke mindst tak til alle udstillerne, som stillede op med deres pragtfulde unge ponyer og godt humør – uden ponyer, intet show.

Sidst, men bestemt ikke mindst, tak til alle de mange sponsorer af flotte ærespræmier. Det er lige det, som er med til at gøre dagen ekstra festlig. Husk at det er en rigtig god skik at skrive en lille tak til sponsorerne – det vil de helt sikkert blive rigtig glade for.

Resultaterne findes på hjemmesiden under ”Aktiviteter” – “Resultater & bedømmelser” http://mountainandmoorland.dk/aktiviteter/resultater-og-bedommelser-fra-tidligere-arrangementer/resultater-2021/

Med ønsket om en Glædelig Jul og et Godt Nytår til jer alle fra Mountain & Moorland Denmark.

Dalens Lola – Julemandens dejlige lille shetdeer