Resultater fra M&M på Store Hestedag 2023

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag. 

Vores dommer fra  The National Pony Society Ms. Madeleine Beckman valgte som supreme champion den fantastisk velgående Shetlandspony hingst RICCALTON DK’S LORD LOUIS, flot kørt af Pernille Sandø med den lille røde Welsh Mountain vallak GÆRSHØJ CHAREAUN som reserve. GÆRSHØJ CHAREAUN var i øvrigt alderspræsidenten blandt ponyerne med sine 22 år, mens hans kusk Moniq Helmig Kjærsgaard hører til blandt de yngste deltagere.

De samlede resultater kan downloades her fra hjemmesiden under “Resultater 2023“.

Præsentation af M&M-racerne i den store ring fik vi igen i år tid til, – stor tak til alle jer der havde lyst til at være med, dejligt at se så mange dejlige ponyer i ringen.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde Ms. Madeleine Beckman’s store ekspertise, idet hun lørdag dømte M&M-ponyerne for Store Hestedag.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores dommer og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.