Resultater fra M&M på Store Hestedag 2018

 

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag.  Vi havde i år fået tildelt 2 ringe og bestilt 2 dommere hjem fra The National Pony Society, så vi uden de store forsinkelser kunne åbne op for alle som havde lyst til at være med.

Vores 2 dommere Mrs. Lorayne Ahmet og mrs. Beverley Halls Claydon havde ikke helt let ved at vælge mellem de mange dygtige ekvipager i championaterne. Ritt Nygaard med dejlige Mørkhøjs Minnie M tog den flotte titel som dagens Supreme Champion og reserve blev Liam Gault Pinion, som kørte Skovlundens Athene.

De samlede resultater kan downloades her: Resultater_Store Hestedag 2018, men kan selvfølgelig også findes på under “Resultater 2018“.

Præsentation af M&M-racerne i den store ring fik vi igen i år tid til, – stor tak til alle jer der havde lyst til at være med, og til Sissel, som med sin violin, førte an til en flot indmarch.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde af Mrs. Lorayne Ahmet og mrs. Beverley Halls Claydon’s store ekspertise, idet de lørdag dømte M&M-ponyerne for Store Hestedag samt konkurrencen om ”Dagens Hest”.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores dommere og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.