Resultater fra M&M på Store Hestedag 2017

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag.  Dommer i år var Mrs. Susan Hellum fra The National Pony Society.

Helt let at vælge mellem de mange dygtige ekvipager var det ikke, men makkerparet Anine Parslov Vogelsang og Fwrog Flash Harri var suverænt godt gående, og tog den flotte titel som dagens Supreme Champion. Som reserve valgte Mrs. Hellum Markeslevgårds Sam, flot kørt af Anette Rath.

De samlede resultater kan downloades her Resultater_M&M-på-SHD_2017, men kan selvfølgelig også findes på under “Resultater 2017”.

Line Møldrup Davidsen var flittig med kameraet, og vil lægge billederne op på vores facebookside, når de er sorteret og redigeret.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde af Mrs. Hellums store ekspertise, idet hun lørdag dømte M&M-ponyerne for Store Hestedag samt konkurrencen om ”Dagens Hest”.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores ekgelsk-norske dommer, Mrs. Susan Hellum og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.