Resultater fra M&M Foal & Youngstock Christmas Show 2014

OtherMountain & Moorland Foal & Youngstock Christmas Show blev den fantastisk dejlige slutning på showsæsonen, som vi havde håbet på. Selvom vinden var bidende kold var Team Cabe fyldt med dejlige ponyer og mange glade mennesker lige fra morgenstunden. Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen for en hyggelig dag. Tak til dommerne, Ms. Dionis Macnair og Mr. Malcolm Fry fra The National Pony Society, tak til alle hjælperne, som er fuldstændig uundværlige, tak til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier, tak til tilskuerne for den super gode stemning, og ikke mindst tak til alle udstillerne, som stillede op med deres pragtfulde unge ponyer og godt humør – uden ponyer, intet show.

 

Et stort til lykke herfra til alle vinderne. Resultaterne er lagt op her på hjemmesiden under ”Resultater & bedømmelser”.

Vores faste fotograf Joan Grit Andersen er i fuld gang med at redigere de mange billeder, som hun fik taget i løbet af dagen – jeg gætter på at der er et par tusinde, så hav lidt tålmodighed.

Har I gode billeder, I vil dele med os andre, så send dem til berglind.jessen@tdcadsl.dk eller læg dem op på vores facebook side: https://www.facebook.com/mountainandmoorland?notif_t=page_new_likes