Mountain & Moorland på Store Hestedag 2021

Vi har haft en skøn dag, fået set en masse dygtige ekvipager, som virkelig har bevist at der er en M&M-pony for både store og små, unge som gamle, ryttere og kuske og bestemt også for dem, som arbejder med ponyen fra jorden. M&M siger tak til jer alle.

Også en stor tak til dommerne fra The National Pony Society Mrs. Georgina Sabin og Mr. Stein Langørgen som kom hertil fra henholdsvis Frankrig og Norge,

Sidst men ikke mindst tak til alle de mange sponsorer af flotte ærespræmier. Det er lige det, som er med til at gøre dagen ekstra festlig. Husk at det er en rigtig god skik at skrive en lille tak til sponsorerne – det vil de helt sikkert blive rigtig glade for.

Juniorchampion Sille Nexø Andersen på Maylie Safira og reserve Franciska Cetti på Dahlsminde Glory sammen med dommerne Georgina Sabin og Stein Langørgen.

Seniorchampion Ritt Nygaard på Mørkhøjs Athene og reserve Pernille Sandø med RICCALTON DK’S LORD LOUIS sammen med dommerne Georgina Sabin og Stein Langørgen.

Veteranchampion Anette Rath med MARKESLEVGÅRDS SAM sammen med dommerne Georgina Sabin og Stein Langørgen. M&M er ikke kun for de unge, 50+’erne kan sagtens være med.

Supreme Performance blev vundet af Ritt Nygaard på Mørkhøjs Athene med Pernille Sandø med RICCALTON DK’S LORD LOUIS som reserve. Her sammen med dette års dommere Georgina Sabin og Stein Langørgen.

Alle resultaterne fra showet kan downloades herfra: Resultater 2021