M&M på Store Hestedag – resultater

En stor tak skal lyde til alle jer, som var med til at vise flaget for Mountain & Moorland Denmark på Store Hestedag.  Vi havde igen i år fået tildelt 2 ringe og bestilt 2 dommere hjem fra The National Pony Society, så vi kan følge med i den stigende interesse for de engelske brugsklasser.

Vores 2 dommere Ms. Gillian McMurray og Mr. Russel Sutcliffe valgte som supreme champion den dejlige sorte Fell hoppe Lunesdale Last Rose redet af Pernille Klitgaard Knudsen med den altid godt gående 21 år gamle Welsh sec. A vallak Gærshøj Chareaun redet af Moniq Helmig Kjærsgaard på pladsen som reserve.

De samlede resultater kan downloades her fra hjemmesiden under “Resultater 2022”

Præsentation af M&M-racerne i den store ring fik vi igen i år tid til, – stor tak til alle jer der havde lyst til at være med, dejligt at se så mange dejlige ponyer i ringen.

Også udstillere tilmeldt Store Hestedags bedømmelser fik glæde Ms. Gillian McMurray og Mr. Russel Sutcliffe’s store ekspertise, idet de lørdag dømte M&M-ponyerne for Store Hestedag.

Mountain & Moorland Denmark ønsker hermed alle vinderne til lykke, og vil gerne sige tak til jer alle for at bidrage til endnu et vellykket show med dejlige ponyer og en super hyggelig stemning. En stor tak skal lyde til vores dommere og til de øvrige hjælpere, samt til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier.

Vores 2 dommere Ms. Gillian McMurray og Mr. Russel Sutcliffe fra the National Pony Society.