Katalog – M&M Christmas Show 2022

Den der venter på noget godt …. Kataloget til M&M Christmas Show er sendt ud til alle deltagerne, men kan selvfølgelig også downloades her fra hjemmesiden.

Vi begynder, som vi plejer med rideklasserne om formiddagen. Det er dejligt at se den store interesse, der er kommet for de engelske rideklasser, – jeg husker tilbage til de første år i M&M, hvor deltagerantallet konstant lå under 10 ekvipager, og vi var lige ved at opgive. Der vil blive et championat for henholdsvis junior- og seniorryttere, og selvfølgelig derefter udvælgelsen af en ”Best Ridden Champion”.

Efter frokost går vi i gang med in hand klasserne. Der er snakket så meget om nedgangstider for avlen, og måske er det det, som nu slår igennem. Christmas Show er jo for ungdyrene, og i år er der færre tilmeldt end de foregående år. At udstillere fra den sydlige del af Sjælland har noget længere køre, ser ikke ud til være det største issue, vi er glade for, at I tager turen med godt humør. Med det mindre antal ponyer, er der desværre ikke basis for årgangschampionater, som vi ellers plejer, så det bliver i stedet BIR og reserve fra hver race, som mødes i finalen ”Best in Hand”.

Jeg er sikker på, at vi får en rigtig god dag på Holbæk Rideklub, der er en rigtig god stemning, og de glæder sig til at tage imod os. Støt gerne deres lille cafeteria. Husk den varme trøje og de uldne sokker, for en opvarmet rytterstue er det eneste, de ikke kan byde på.

Rigtig god læselyst, – og så ses vi vel på lørdag.