“Nyheder” fra den gamle hjemmeside

7/4 2013: Flere har ønsket en Fælles træningsdag for engelske rideklasser. Den 16. juni 2013 inviteres alle interesserede til Stutteri Chopin, Hasbjergvej 4, 4760 Vordingborg. Det bliver en dag, hvor vi samles og hjælper hinanden. Mere info herom senere.

12/3 2013: Vi har hængt lidt bagud med oplægning af billeder, men nu kan Fotografens billeder fra Christmas Show ses her: ”Fotos fra Christmas Show”.

Billederne er komprimeret til webformat, men de tilsendte billeder vil selvfølgelig være i fuld størrelse. Billederne bestilles ved at udfylde bestillingsblanketten.

Priser pr. show:

50 kr. for en cd med op til 10 billeder og 100 kr. for op til 50 billeder. Download fra facebook til brug på egen hjemmeside: halv pris. Overskuddet går til foreningen.

Beløbet indbetales på foreningens konto: 8117 0002547958 i Nykredit Bank (IBAN DK5681170002547958. BIC (SWIFT) NYKBDKKK), og indbetalingen mærkes med navn samt fra hvilket show, der ønskes billeder fra. Bestillingen er først gældende, når betalingen er registreret.

Udfyld skemaet og send det, enten vedhæftet mail til: evakainoe@gmail.com eller som brev til Eva Kainø, Præstøvej 73, 4640 Faxe.

 

9/3 2013: Der er desværre flere, der glemmer at afhente de bestilte pointbøger i sekretariatet efter et show. Tjek om din pony står på listen: Pointbøger – ikke afhentede

Bøgerne kan afhentes i sekretariatet ved kommende M&M-arrangementer, eller ved enkelte andre ”ponyarrangementer”, hvor jeg kommer.

Først kommende er Plageskue på Dorthealyst d. 27. april 2013, hvor jeg kan findes i sekretariatet.

Med venlig hilsen Kerstin.

 

4/3 2013: Så er der billeder fra Mountain & Moorland Wintershow 2013 på Facebook. Håber alle er husket og ingen er glemt ellers kontakt Joan Grit Andersen. Der er 1666 billeder i alt, som der vil være mulighed at få fat i, priserne står på M&M siden http://mountainandmoorland.dk/fotos-fra-wintershow-2012.html
I skal være mere end velkommen til at føje navn på personer og ponyer.
Tak til Jette og Joan for de mange dejlige billeder.
Endnu engang tak til alle for en dejlig dag.

 

3/3 2013: En fantastisk dejlig start på showsæsonen. Team Cabe var fyldt med dejlige ponyer og rigtig mange glade mennesker lige fra morgenstunden. Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen for en vellykket dag. Tak til dommerne, Mrs. Rachel Bown og Mr. David Blair fra The National Pony Society, tak til alle hjælperne, som er fuldstændig uundværlige, tak til sponsorerne for de mange flotte ærespræmier, – også til Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark, der sponserede flere flotte præmier, selvom de ikke nåede at komme med i kataloget, tak til tilskuerne for den super gode stemning, og ikke mindst tak til alle udstillerne, som stillede op med deres pragtfulde vinterpelsede ponyer og godt humør – uden ponyer, intet show.

 

Et stort til lykke herfra til alle vinderne. Resultaterne er lagt op her på hjemmesiden under ”Resultater & bedømmelser”.

Jeg lægger også gerne billeder op fra showet. Har I gode billeder, I vil dele med os andre, så send dem til webmaster@mountainandmoorland.dk eller læg dem op på vores side på facebook.

 

1/3 2013: Så er det officielt forår, – og alligevel er det nu ved at være tid til M & M’s Winter Show.

Vi har fået et par efteranmeldelser, og desværre også et par afbud. Katalogændringerne kan hentes her.

25/2 2013: 3 af vores sponsorer vil komme med en stand ved showet på lørdag:

Tessebølle Foder, RiderShop og Stutteri Skovmosen.

 Har du noget, som du gerne vil have broderet navn eller mærke på, så husk at tage det med til showet. RiderShop tager nemlig broderimaskinen med.

Og Stutteri Skovmosen kommer med plejemidler fra Mustang international, hundehalsbånd og seler, lidt bid mm.

Så husk at tage pengepungen med på lørdag, så du ikke går glip af de gode tilbud.

21/2 2013: Så er der læsestof til weekenden, – kataloget til Mountain & Moorland Wintershow 2013 kan nu downloades herfra. Samtidig lukkes også for flere efteranmeldelser.

19/2 2013: Hvor er det dejligt at være webmaster. Endnu en opdatering på sponsorsiden – en stor tak til Jette Hansen, Regstrup og til Stutteri Chopin.

18/2 2013: Da Team Cabe har været så venlige at tilbyde ekstra bokse til wintershowet, er ventelisten nul-stillet. Der er oven i købet enkelte ledige bokse endnu. Så send en mail af sted til Eva evakainoe@gmail.com, hvis du ønsker opstaldning. Pris: 300,- kr. pr. boks.

15/2 2013: Nu også tak til Stutteri Assentorp for tilsagn om sponsorgave.

Og så til noget helt andet: Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark inviterer alle interesserede til ”En aften med Kongen” på Restaurant, Gulerodshuset, Ringstedgade 528, 4700 Næstved Onsdag d. 27 marts 2013 – kl. 19.00. Se invitationen her. Tilmeldingsfrist 23/3 2013.

13/2 2013: Efter generalforsamlingen i lørdags, har der været lidt rokeringer i bestyrelsessammensætningen. Anette Thorshøj ønskede desværre ikke at genopstille. Vi vil gerne takke Anette for hendes store entusiasme og uvurderlige indsats som formand for foreningen siden opstarten. Michelle Knudsen har valgt at stå lidt standby på en suppleant-post pgra videreuddannelse, også en tak for dit arbejde for M&M. Nye ansigter i bestyrelsen er Karen Petersen, Stina Noer og Malene Andersen. Karen har rødderne i shetlandspony-avlen, Stina har Fell-ponyer og hos Malene er der welsh’er i stalden. Velkommen til jer alle 3. Referat fra generalforsamlingen vil blive tilsendt medlemmerne pr. mail.

8/2 2013: Sponsorlisten bliver længere og længere J . Der er gaver fra Stutteri Michak, Stutteri Skovmosen og Dansk Fell Pony Forening. Land & Fritid sponserer igen i år æresdækkenerne til bedste junior, senior og veteran. Stutteri Skovmosen kommer desuden med en lille bod, hvorfra der kan købes plejemidler fra Mustang international, hundehalsbånd og seler, lidt bid mm.. Tak til jer alle sammen, det er bare så flot og overvældende.

7/2 2013: Da First Horse desværre ikke har mulighed for at støtte os længere, søges ny hovedsponsor. Vi har væres rigtig glade for samarbejdet med First Horse, og vil derfor gerne takke mange gange for den uvurderlige støtte, som de har ydet os ved opstarten af vores lille forening.

6/2 2013: Vi er rigtig glade for nu også at kunne byde Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark og Stutteri Kildegaard velkommen på sponsorsiden.

5/2 2013: Velkommen på sponsorsiden til Stald Wede og Rans New Forest.

 

2/2 2013: Tilmeldingerne er bare væltet ind de sidste par dage, – det er simpelthen bare så dejligt.

Også sponsorsiden vokser, – nu også velkommen til RiderShop og Stutteri Harvest.

 

1/2 2013: Så er det ved at være sidste chance for tilmelding til normalt gebyr.  Det vil være muligt at efteranmelde, dog til dobbelt gebyr.

Vi er desværre løbet tør for bokse, så der er etableret en venteliste.

Sponsorsiden er opdateret med Stutteri Gribsvad, – sidste års vinder af vores flotte vandrepokal skænket af Ulverscroft Stud.

 

29/1 2013: Nu er der gang i tilmeldingerne til Wintershowet, både af ponyer og sponsorer. Nye på sponsorsiden er Stutteri Tartan og Tessebølle Foder v/Stig Knudsen. Stig har endda lovet at komme med en stand. Se sponsorsiden.

 

26/1 2013: Har I husket at melde til Wintershowet? Kom og få en god start på showsæsonen 2013.

Igen i år har vi et rigtig stærkt og meget kompetent dommerteam: Mrs. Rachel Bown og Mr. David Blair.

Mrs. Rachel Bown har vi allerede mødt som en yderst kompetent dommer ved flere af vores shows, så nærmere præsentation er nok ikke nødvendig. Mr. David Blair, Waxwing Stud, er kendt af de fleste welshavlere. Foruden at være racedommer for samtlige welshsectioner, er han racedommer for Connemara og New Forest, seniordommer i National Pony Society, British Show Pony Society og Ponies

Sidste frist for tilmelding er på fredag, den 1. februar 2013, efteranmeldelse kan kun ske, såfremt tidsplanen tillader det, og kun mod dobbelt indskud.

 

23/1 2013: Sponsorsiden er igen opdateret, – vi siger velkommen til Stutteri Bakkely.

 

22/1 2013: Tilmeldinger til wintershowet bedes sendt enten pr. e-mail til evakainoe@gmail.com  eller med almindelig post til Eva Kainø, Præstøvej 73, 4640 Faxe. Det samme gælder for specifikke forespørgsler om  f. eks ledige. bokse eller dokumentation for afstamning. Vi kan ikke garantere for svar ved henvendelse via facebook.

 

19/1 2013: Dejligt at også Stutteri Tusindfryd nu er at finde på sponsorsiden.

 

18/1 2013: Også velkommen på sponsorsiden til Annagaard Shetlandsponyer og Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark.

 

17/1 2013: Så er der allerede opdateringer igen på sponsorsiden. Vi siger tak til Casall, Aberlour Welsh Ponyer og stutteri Bækkeskov, for at de har lyst til at være med igen i år.

 

15/1 2013: Tilmeldingsblanketten kan nu downloades som PDF-fil, da der desværre er flere, som har haft problemer med at åbne blanketten i Word.

 

14/1 2013: Nye på sponsorsiden til Christmasshow er Stutteri Babe, Eskedal Welsh Cob og Avlsforeningen for Dartmoorponyer i Danmark.

 

8/1 2013: Så er sponsorsiden til Wintershow 2013 oppe at køre.

 

1/1 2013  GODT NYTÅR til alle M&Ms.

Der er nu åbent for tilmeldinger til årets første arrangement: M&M Wintershow den 2. marts.

Ligesom sidste år er showet åbent for hopper, hingste og vallakker i alle aldre, og ligesom sidste år afholdes showet på Team Cabe ved Ringsted. Vi glæder os til at se de mange ponyer i vinterpels.

Vi ser frem til at byde velkommen til såvel nye som gamle udstillere.